Salg:

  Bøger

  Guider
 

E-bog:

"Østjyllands Fiskevande"

Hvis du vil vide mere om de mange og utroligt varierede fiskemuligheder, som Østjylland byder på, så har du bogen her! "Østjyllands Fiskevande" går i dybden med fiskemulighederne i å, sø og ved kysten - fra Mariager Fjord i nord over Silkeborg Søerne og Gudenåen i vest til Horsens Fjord i syd.

173 fiskepladser på 106 sider rigt illustreret med fotos og kort - lige til at have med i lommen på din Android eller iOS smartphone eller på din iPad. Uhyre praktisk, når du er i felten og uden adgang til internettet!

Pris kr. 50,-

Bogen kan bestilles og downloades på adressen
www.steenulnits.dk/stjylland.html
 Bøger:


"Gudenåen - Danmarks internationale laksevand"

Gudenåen mistede definitivt sin oprindelige laksestamme med bygningen af Tangeværket i 1920'erne.

Lakseriet ved Brusgaard blev etableret med EU-tilskud og taget i brug i 1988. Siden da er der hvert år udsat mere end 100.000 laksesmolt.

Efter en årrække med svingende fangster kom rekordåret 2001, hvor op mod 2.000 laks blev landet i Gudenåen. Fangster, som med ét bragte Gudenåen ind på Top Ti listen over Europas bedste laksevande.

"Gudenåen - Danmarks internationale laksevand" fortæller historien om laksens tilbagevenden til landets længste vandløb. Den vover også at spå lidt om fremtiden for den nye laks.

Endelig beskriver den indgående, hvor, hvornår og hvordan den nye Gudenå-laks fanges. Udførlige kort viser vej til de bedste laksepladser.

Fisketurister fra ind- og udland valfarter nu til Østjylland for at fange en vaskeægte dansk laks!

Pris kr. 149,-

Bogen kan købes - eventuelt signeret og dedikeret efter ønske - ved henvendelse til: info@angling-eastjutland.dk

 

"Jyllands bedste fiskevande"

"Jyllands Bedste Fiskevande" er en egnsbeskrivelse for lystfiskere. En beskrivelse af Hovedlandet og dets mangfoldige fiskemuligheder. Ikke mindst Østjyllands mange og meget varierede fiskemuligheder beskrives indgående.

"Jyllands Bedste Fiskevande" tager læseren med på en vandring langs fiskevandet - fra udspring til udløb. Undervejs præsenteres de mange og meget forskelligartede fiskemuligheder. Af bogens indhold kan nævnes:

De bedste ørredåer
De bedste stallingvande
De vestjyske laksevandløb
De østjyske fjorde
Søhøjlandet
Vadehavet

Alle disse mange dejlige fiskevande er beskrevet på bogens 336 store og faktaspækkede sider, som er rigt illustreret med mere end 150 farvefotos - heraf 5 opslag og 20 helsiders. Læg hertil 15 flotte helsiders kort i farve samt et meget udførligt register med mere end 500 stednavne, der gør det let at finde frem til favoritvandet.

Det er således en bog, hvor der ikke er sparet på udstyret. "Jyllands Bedste Fiskevande" vejer da heller ikke mindre end 1.100 gram!

Pris kr. 299,-

Bogen kan købes - eventuelt signeret og dedikeret efter ønske - ved henvendelse til: info@angling-eastjutland.dkLystfiskerguider:

Med Danmarks største å- og søsystem samt 600 km fiskerige kyster har Østjylland alt, hvad en lystfisker kan ønske sig.

Midt i noget af den smukkeste natur i Danmark er der mulighed for at udøve mange former for ferskvandsfiskeri. Her kan du med spin og flue fange forskellige fiskearter - laks og ørreder, gedder, aborrer og sandarter - for blot at nævne nogle.

Østjyllands kyster er smukke og varierede. Lange strækninger mod åbent hav afløses af små hyggelige vige og bugter. Her finder du nogle af de bedste havørredvande i Danmark, men der er også rig mulighed for at tage udfordringen op med torsk og fladfisk. Eller prøv havfiskeri fra kuttere og turbåde, der udgår fra flere af Østjyllands havne.

Århus Amt udgav i 1998 to lystfiskerguider - én om ferskvandsfiskeri og én om saltvandsfiskeri i Østjylland. Begge er senere udkommet i nye udgaver, der i begrænset omfang stadig kan rekvireres fra
info@angling-eastjutland.dk

Pris kr. 50,- for et sæt med begge hæfter.
info@angling-eastjutland.dk
© 2000 Steen Ulnits
Skytten 116 - Fiskergaarden · DK-8900 Randers · Denmark
Tlf. +45 23 32 89 88 · Website: www.ulnits.dk · E-mail: steen@ulnits.dk